PUFFET CUP 15

Ilmoittautuminen tapahtuu ennen ensimmäistä ottelua turnaustoimistoon. Toimisto sijaitsee Esport Arenalla 2. kerroksessa. Sieltä saatte myös etukäteen tilatut ruokaliput ja turnauspaidat.

RUOKAILU
Lounas klo 11:00-14:00
Lihamakaronilaatikko / kasvispasta

Päivällinen klo 15:00-19:00
Lasagne / kasvislasagne

Turnaustoimisto myy myös päivän aikana ruokalippuja mutta niitä ei ole määräänsä enempää!
Turnauspassit voi maksaa vielä turnaustoimistossa KÄTEISELLÄ, mikäli niitä ei ole maksettu etukäteen. Varaattehan silloin tasarahan, kts. Huomiottehan myös, että hallilla ei ole pankkiautomaattia, lähin löytyy Niittykummun ostoskeskuksesta noin 2 km hallilta.

Turnaustoimistosta joukkueet saavat ilmoittautumisen yhteydessä myös ottelukohtaiset tsempparilipukkeet! Joukkueiden valmentajat itse valitsevat omasta joukkueestaan jokaisen pelin tsempparin. Kyseisellä lipukkeella pelaajat saavat hallin kahviosta Puffet-jäätelöt ja samalla osallistuvat ”vuoden jäätelö” – arvontaan.

Ruokailuun ei saa viedä toolbagejä. Ne voi tuoda ruokailun ajaksi turnaustoimistoon. Kyseinen toimisto sijaitsee siis aivan ruokailualueen vieressä.

Esport Arenalla on erikseen turnauskäyttöön merkityt pukuhuoneet. Nämä ovat siis kaikkien turnausjoukkueiden käytössä. ÄLKÄÄ jättäkö varusteita pukuhuoneisiin ainakaan ilman vartiointia!

Koska kyseessä on sarjakohtaisesti yksipäiväinen turnaus niin se varmasti tulee olemaan muistorikas mutta samalla raskas pelaajille sekä taustatiimille. Muistakaa tankata päivän aikana energiaa ja pitäkää yllä hienoa turnausfiilistä.Esport Arena
Tapiolan urheilupuisto
Koivu-Mankkaan tie 5
02200 Espoo
(09) 5024 7070


Iloisin PUFFET-terveisin
Tomi Vuorenmäki
0400 763434
turnaus@loiske.fi
http://puffet.loiske.net